Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Serre zonwering

In een serre kan de hitte of de zon al gauw voor irritaties zorgen. Daarom is het niet alleen voor uw eigen comfort maar ook voor dat van uw gasten belangrijk om voor een goede serre zonwering te zorgen. De vele modellen serre zonwering zijn toepasbaar op alle serres en zorgen voor een koele comfortable omgeving. De veelzijdige eigenschappen van serre zonwering realiseren een gezond binnenklimaat in de serre en zorgen tegelijkertijd voor een decoratief tintje. De zonwering is te combineren met zowel modern als klassiek gebouwde woningen en gebouwen.

 

 • MARKILUX 780 / 880

  MARKILUX 780 / 880

  Markilux 889

  Een ideale schaduw met dit type van Markilux.

  Het scherm wordt op de serre gemonteerd en is ontwikkeld  voor de kleinere afmetingen.

  Een speciaal ontwikkelt treksysteem van "elastische banden" zorgt voor een strak gespannen doek.Het "vario tegendruk treksysteem" kent een garantie t/m beaufort 6.  

  De uitvoering van de cassette is er in recht type Markilux 780 en rond type Markilux 880. De recht / ronde cassette zorgt voor een optimale bescherming van het doek. 

  Dit systeem is voorzien van SUNVAS, SUNSILK of TRANSOLAIR doek. Het aluminium is standaard gemoffeld in 3 ralkleuren en kan op elk gewenste ralkleur gemoffeld worden. Markilux 780 / 880 is te bedienen met een draaistang van buiten of electrisch d.m.v. schakelaar of afstandbediening van binnen. 

   

   

  MAX. BREEDTE 400cm × UITVAL 250cm

  MAX. BREEDTE 325cm × UITVAL 400cm

   

 • MARKILUX 889 / 889 ZIP

  MARKILUX 889 / 889 ZIP

  Markilux 889

  Een ideale schaduw met dit type van Markilux.

  Het scherm wordt onder het glas gemonteerd en is geschikt voor grote afmetingen.

  Een speciaal ontwikkelt treksysteem van "elastische banden" zorgt voor een strak gespannen doek.Het "vario tegendruk treksysteem" kent een garantie t/m beaufort 6.  

  Dit systeem is voorzien van SUNVAS, SUNSILK of TRANSOLAIR doek. Het aluminium is standaard gemoffeld in 3 ralkleuren en kan op elk gewenste ralkleur gemoffeld worden. Markilux 889 is te bedienen met een draaistang van buiten of electrisch d.m.v. schakelaar of afstandbediening van binnen. 

  De ronde cassette zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Type 889 is ook leverbaar in ZIP, ZIP wil zeggen dat er geen lichtkier tussen doek en geleider is (d.m.v. een rits die in de geleider loopt).

   

  MAX. BREEDTE 600cm × UITVAL 450cm

  MAX. BREEDTE 325cm × UITVAL 325cm

   

  ZIP UITVOERING:

  MAX.BREEDTE 600cm × UITVAL 400cm

   

 • MARKILUX 8800 / 8800 ZIP

  MARKILUX 8800 / 8800 ZIP

  Markilux 8800 / 8800 ZIP

  De ronde cassette en de hoekige geleiders zijn harmonieus op elkaar afgestemd. Deze vormen zijn ontwikkeld om zich speels aan te passen in uw serre of veranda. De ronde casstte geeft een totale bescherming van het doek wanneer het scherm niet wordt gebruikt. De geleiders met een speciaal afzonderlijk van elkaar werkende gasveer geven het doek een optimale doekspanning in elke doek stand. De constructie van cassette met geleiders kunnen 36m² doek makkelijk aan. In een ZIP uitvoering is 30m² doek maximaal. ZIP wil zeggen dat er geen lichtkier tussen doek en geleider is (d.m.v. een rits die in de geleider loopt).

   

  MAX. BREEDTE 700cm × UITVAL 450cm

  MAX. BREEDTE 500cm × UITVAL 700cm

   

  ZIP UITVOERING:

  MAX. BREEDTE 600cm × UITVAL 450cm

  MAX. BREEDTE 500cm × UITVAL 600cm

 • MARKILUX 8850

  MARKILUX 8850

  Markilux 8850

  De ronde cassette en de hoekige geleiders zijn harmonieus op elkaar afgestemd.Deze vormen zijn ontwikkeld om zich speels aan te passen in uw serre of veranda. De ronde casstte geeft een totale bescherming van het doek wanneer het scherm niet wordt gebruikt. De geleiders met een speciaal afzonderlijk van elkaar werkende gasveer geven het doek een optimale doekspanning in elke doek stand.

  Bij Markilux 8850 zijn de de geleiders niet aan de zijkant maar naar binnen gemonteerd, dit geeft een mogelijkheid om toch zonwering te monteren op hoekige serredaken. 

   

  MAX. BREEDTE 650cm × UITVAL 400cm

  MAX. BREEDTE 500cm × UITVAL 500cm

   

   

 • LUXAFLEX® OMEGA

  LUXAFLEX® OMEGA

  LUXAFLEX® OMEGA

  De Omega kent een flexibele montage op iedere serre en houdt uw serre en huis heerlijk koel.Het fraai, solide en unieke ontwerp wordt gecombineerd met een brede keuze aan doeken uit de Luxaflex® Outdoor Collection.

   

   

  MAX. BREEDTE 500 CM

  MAX. UITVAL  500 CM

   

  MAX. schermoppervlakte 17½ m² acryldoek

  MAX. schermoppervlakte  9 m² serge doek

 • PERGOLA

  PERGOLA

  Pergola

  Alle serrezonweringen zijn ook te gebruiken als vrijstaande zonwering. Een vrije op palen staande opstelling achter in de tuin of de cassette gemonteerd aan de gevel en palen aan het einde van het terras noemen we een pergola. Door een diversiteit aan pergola 's kun je een geheel eigen sfeer creëren. Groot voordeel van een pergola t.o.v. verandadaken, wanneer je echt buiten wilt zijn geef je een opsturing aan je systeem en het doek zal volledig verdwijnen.