Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Rolgordijnen

 • VERDUISTEREND

  VERDUISTEREND

  De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.

 • LICHTDOORLATEND EN TRANSPARANT

  LICHTDOORLATEND EN TRANSPARANT

  Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.

 • SCREENS

  SCREENS

  Praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmtewerend.

 • NANO

  NANO

  Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.

 • SFEERVOLLE DESSINS

  SFEERVOLLE DESSINS

  Luxaflex® biedt u de meeste keuze in hoogwaardige rolgordijnstoffen. Onze schitterende collectie omvat het volledige kleurenpallet, sfeervolle dessins voor jong en oud, glanzende metallics, zachte voiles en rustieke stofstructuren. U kunt al onze stoffen en diverse showmodellen bekijken bij de Fikkert Zonwering totaal.

 • VROLIJKE KINDERDESSINS

  VROLIJKE KINDERDESSINS

  Luxaflex® Expressions biedt u meer dan 400 prachtige kleuren en dessins die op uw rolgordijn worden geprint. Wees creatief en creëer een unieke stijl in huis.

  Romantische bloemen, grafische patronen, moderne fotoprints, stijlvolle borders en vrolijke kinderdessins, alles is mogelijk.

 • WARMTEWERING-TOPAR

  WARMTEWERING-TOPAR

  Wilt u ‘s zomers uw huis koeler houden?

  De kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68% van de zonnewarmte en is zeer geschikt voor o.a. serres, slaapkamers en dakramen. Ook kunt u kiezen voor diverse stoffen met een gekleurde voorkant en een gemetalliseerde of witte warmtereflecterende achterkant.

 • VUIL- EN VOCHTBESTENDIG DUSTBLOCK

  VUIL- EN VOCHTBESTENDIG DUSTBLOCK

  Stoffen behandeld met Dustblock™ zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn zéér gemakkelijk te reinigen. Uitermate geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

 • STIJLVOL EN DUURZAAM

  STIJLVOL EN DUURZAAM

  Al meer dan 60 jaar zoekt Luxaflex® naar stijlvolle oplossingen die op een natuurlijke wijze bijdragen aan uw comfort, interieur en leefomgeving. Vrijwel alle rolgordijnen van Luxaflex® dragen het prestigieuze OEKO-TEX® 100 label en zijn gegarandeerd vrij van schadelijke materialen.

  Bijna al onze screen stoffen zijn daarnaast gecertificeerd door GREENGUARD voor een optimale bijdrage aan de luchtkwaliteit in huis. We bieden ook Greenscreen® stoffen vervaardigd met biologisch afbreekbare en hernieuwbare grondstoffen of zelfs gerecycled PET. Meer weten? Neem dan een kijkje in ons collectieboek bij Fikkert Zonwering totaal.

 • STIJLVOLLE ACCESSIORES

  STIJLVOLLE ACCESSIORES

  Om uw stijl perfect tot uitdrukking te laten komen, kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan charmante ringen en schitterende patronen met CRYSTALLIZED™ Swarovski kristallen.

 • SIERLIJKE ROEDELS EN BIEZEN

  SIERLIJKE ROEDELS EN BIEZEN

  De onderrand van een rolgordijn kan worden voorzien van schulpvormen, karakteristieke biezen en sierlijke roedes. U hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan versierelementen van diverse materialen.

 • DESIGN BEDIENING

  DESIGN BEDIENING

  Exclusief biedt Luxaflex® een prijswinnend en robuust designsysteem met een uiterst comfortabele bediening. Uitgevoerd in een pearl chrome lak finish met witte, grijze, of zwarte accenten.

 • SOFTRAISE

  SOFTRAISE

  Met SoftRaise kunt u op een soepele en veilige wijze uw rolgordijn bedienen. Het subtiele veermechaniek maakt hangende kettingen geheel overbodig en biedt een strak uiterlijk.

 • ELEKTRISCHE BEDIENING

  ELEKTRISCHE BEDIENING

  Elektrische zonwering biedt u optimaal comfort en gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop kunt u uw zonwering moeiteloos openen of sluiten. Vraag Fikkert Zonwering totaal naar de mogelijkheden.

 • DECORATIEVE ONDERLAT

  DECORATIEVE ONDERLAT

  Standaard is het Luxaflex® Rolgordijn uitgevoerd met een beklede onderlat. Voor een verassend effect kunt u ook kiezen voor een onderlat in glanzend wit, aluminium, zwart laminaat of een fraaie houtsoort.