Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Zijwaarts geopend

 • VERTICO

  VERTICO

  De Vertico-zijloopdeur is een bijzondere oplossing om garages intelligent af te sluiten. De Vertico wordt gekenmerkt door hoge elegantie, geringe inbouwruimte en perfecte doorloop eigenschappen. Een werkelijk uitzonderlijk mooie variant voor mensen met oog voor design en individualiteit.

   

  Materiaal en montage:

  Dit type garagedeur wordt uit hoogwaardig aluminium vervaardigd en is daardoor in hoge mate weerbestendig. De afwerking is uitgevoerd in design-kunststof vormen. De Vertico wordt milimeter precies en op klantenwens geleverd. Er treedt geen ruimte verlies op in uw garage door de doordachte techniek.


  Kleuren:

  De garagedeur is in tien standaard kleuren leverbaar. Elke kleur en kleurcombinatie is op uw verzoek mogelijk.


  Bediening:

  De Vertico wordt standaard uitgevoerd met een motor, afstandsbediening en hindernis herkenning. Twee programmeerbare deuropeningen geven de garagebezitter de mogelijkheid om de deur compleet of gedeeltelijk te openen.

 • SECTIONAAL

  SECTIONAAL

  In de hedendaagse tijd worden hoge eisen gesteld wanneer het om het afsluiten van garages en industriehallen gaat. Achter de openingen moeten waardevolle goederen worden opgeslagen. De ultieme oplossing daarvoor is een sectionaaldeur. Deze deuren zorgen voor een verhoogde beveiliging tegen inbraak, optimaal bedieningscomfort, lange levensduur, isolerende en geluiddempende werking en een beïndrukkende optiek. Montage achteraf is zeer eenvoudig.


  Materiaal en montage:

  De sectionaaldeuren worden tochtdicht afgelsoten doormiddel van speciale rubbers. De dubbelwandige stalen panelen hebben een warmte-isolerende werking. De deuren openen geluidsarm. De deuren zijn voorzien van een unieke vingerknelbeveiliging en zijn voorzien van een krachtbegrenzing.


  Kleuren:

  De sectionaaldeuren zijn standaard leverbaar in 6 verschillende kleuren, die af fariek gemoffeld zijn. Hierdoor ontstaat een enorm kleurvast en schadeongevoelige deur. De deuren zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, waarvan er altijd een bij de bouwstijl en het karakter van uw woning past.


  Bediening:

  De sectionaaldeur opent verticaal. Het deurblad ligt na opening vlak onder het plafond van de garage zodat de deur optimale ruimte en gemak verschaft binnen en buiten de garage. De deur zwaait niet buiten het kozijn uit, waardoor de auto bijna tegen de deur geparkeerd kan worden. Torsieveren compenseren het gewicht van de deur, daarom is de bediening zowel elektrisch als met de hand licht en eenvoudig. De elektrische aandrijving wordt standaard geleverd met 2 handzenders, waarmee de deur vanuit de auto te bedienen is. Bij eventuele stroomstoring kan de deur met de hand geopend worden. Als optie zijn er diverse bedieningsmodelijkheden, zoals een sleutel of codeschakelaar.