Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Shutters

 • BADKAMER

  BADKAMER


  Shutters of houten jaloezieën in de badkamer? Een perfecte combinatie!

   

  Met JASNO shutters en blinds geeft u de badkamer dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel.

   

  JASNO houten jaloezieën en shutters zijn vochtbestendig en passen op ieder badkamerraam.
  Geen zorgen over vocht

   

  JASNO houten jaloezieën en shutters zijn behandeld met een speciale lak of olie. De scharnieren van de shutters en de aluminium bovenbak van de blinds zijn roestwerend. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kunt u JASNO shutters en blinds prima toepassen in uw badkamer of wellnessruimte. Ze mogen echter niet in direkt contact met water staan,

   

  Creëer sfeer met licht !

  In de badkamer wilt u genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters of houten jaloezieën speelt u met zonlicht. Zo bepaalt u niet alleen de sfeer, maar zorgt u ook voor geborgenheid en privacy.


  Hout klinkt naar meer !

  Breng een warme klank in de badkamer: JASNO shutters en blinds zijn gemaakt van hout. Dit zorgt voor een aangename akoestiek in de anders soms wat kille badruimte.

 • WOONKAMER

  WOONKAMER

  Met JASNO shutters en blinds verandert u de woonkamer in het visitekaartje van uw huis. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormen JASNO shutters en blinds een element van luxe in uw woonkamer.


  Mix shutters en blinds met gordijnen

  Met JASNO shutters en blinds creëert u niet alleen een fraaie blikvanger in het interieur. Combineer houten shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect.


  Speel met licht

  Met JASNO shutters en blinds creëert u een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen. Geniet van de TV zonder de hinderlijke schitteringen van de felle zon. Kies voor shutters met tussenverbinding en regel uw privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk.
  Zo open als u wilt

   

  Heeft uw woonkamer openslaande tuindeuren of een schuifpui? Dan kiest u met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug.

 • KEUKEN

  KEUKEN

  Lekker kokkerellen, genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap… In de keuken, daar lééf je. Met shutters of houten jaloezieën zorgt u in de keuken voor een ongedwongen atmosfeer. Dankzij hun compromisloze kwaliteit zijn JASNO shutters en blinds de ideale keuken shutters en houten jaloezieën.


  Simpel schoon....

  JASNO shutters en blinds zijn ideaal in de keuken, waar spatwater en vette aanslag voortdurend op de loer liggen. U maakt ze in luttele seconden eenvoudig stofvrij met een plumeau of Swiffer. Voor iets hardnekkigere vlekken gebruikt u een licht vochtige doek en lauwwarm water of een reinigingsdoekje.

 • SLAAPKAMER

  SLAAPKAMER

  De weldaad van een goede nachtrust begint bij een ontspannen omgeving.

  Met JASNO shutters en blinds verandert u de slaapkamer in een oase van rust. Met hun unieke productkwaliteiten vormen JASNO shutters en houten jaloezieën de gedroomde kandidaten voor een bijzonder lichtspel in de slaapkamer.


  Hou uw privacy in de hand.....

  Met JASNO shutters en blinds houdt u nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. En dankzij shutters met tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht of privacy. Dan zet u de onderste lamellen dicht en de bovenste open voor extra zonlicht.

   
  Net zo donker als gordijnen?

  Met JASNO shutters en houten jaloezieën verduistert de slaapkamer uitstekend. Wel komt er via minimale kieren (bijvoorbeeld aan boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. 


  Ideaal tegen stofallergie....

  Shutters en jaloezieën van JASNO doen weinig stof opwaaien. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en makkelijk schoon te houden. In de slaapkamer vormen onze shutters en jaloezieën dan ook een indrukwekkend alternatief voor gordijnen. Ideaal tegen stofallergie.

 • WELLNESSRUIMTE

  WELLNESSRUIMTE

  Geef uw zwembad of wellnessruimte een kalme mediterrane sfeer.

  Het diffuse licht van JASNO shutters en houten jaloezieën draagt bij aan een gevoel van luxe en weldaad. JASNO houten jaloezieën en shutters zijn vochtbestendig en dus ideaal voor de wellnessruimte.


  Geen zorgen over vocht...

  JASNO houten jaloezieën en shutters zijn behandeld met een speciale lak of olie en de scharnieren zijn roestwerend. Dankzij hun vochtbestendige kwaliteiten kunt u JASNO shutters en blinds prima toepassen in de wellnessruimte. Niet als douchegordijn, maar wel als oogstrelende zonwering.


  Creëer sfeer met licht...

  In de wellnessruimte wilt u genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters of houten jaloezieën speelt u met zonlicht. Zo bepaalt u niet alleen de sfeer, maar zorgt u ook voor geborgenheid en privacy.


  Hout klinkt naar meer...

  Breng een warme klank in de wellnessruimte: JASNO shutters en blinds zijn gemaakt van hout. Zo creëert u een warme akoestiek in de anders soms wat kille wellnessruimte.

 • BUITENAANZICHT

  BUITENAANZICHT

  De raamdecoratie van JASNO is binnenzonwering. Maar de buitenkant van uw huis mag er dankzij de shutters en blinds ook best zijn! Geniet van JASNO vanaf de straat, de tuin, het terras...


  Eén of alle ramen verfraaien met shutters en jaloezieënOf u nu één raam, alle ramen in de woonkamer of uw hele woning voorziet van JASNO, één ding is zeker: ook vanaf de buitenkant is het genieten van de shutters en jaloezieën.

   

  Het gaat tenslotte soms ook om het uiterlijk.... en niet alleen om de binnenkant.

 • WERKKAMER

  WERKKAMER

  Het mooiste licht voor uw werkkamer of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in uw voordeel werken met de shutters en houten jaloezieën van JASNO.

   

  Gemaakt met oog voor het kleinste detail…

   

  Om indrukwekkend en inspirerend te zijn.

   
  Zet zonlicht naar uw hand...

  U kunt de lamellen van de shutters en houten jaloezieën traploos verstellen in iedere stand die u wilt. U draait het licht zó, dat het niet in uw gezicht of op uw beeldscherm komt. Ideaal als u bij felle zon achter de computer wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing als raamdecoratie in de werkkamer.


  Apart geregeld met de tussenverbinding...

  JASNO shutters met tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

 • SERRE UITBOUW

  SERRE UITBOUW

  Met JASNO tovert u zelfs de serre om tot visitekaartje van uw huis. Dankzij de imposante lichtinval en het gebruikersgemak zijn de shutters van JASNO bijzonder geschikte raamdecoratie voor serres en erkers. En geen zorgen: meten en monteren van shutters hoeft u niet zelf te doen. Dit doet de vakman voor u. Wel zo handig.


  Regel zelf uw privacy...

  U draait de verstelbare lamellen zo dat er wél prettig daglicht binnenkomt, maar dat u níet direct 'in de kijk' zit. Of andersom: met de kat op schoot op de bank naar buiten kijken terwijl het felle zonlicht wordt gedempt. Kies voor shutters met een tussenverbinding en regel zo uw privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar.

   

  Shutters zijn daarom een perfecte oplossing voor serres, erkers of een andere vorm van uitbouw in uw huis.