Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Veranda's

Veranda's de unieke oplossing voor Outdoor Living!!!

Voor een goed buitenleven hebt u niet veel meer nodig dan een huis met een terras én een permanente of oprolbare veranda. De oplossing voor iedereen die naar keuze van zon en schaduw wil kunnen genieten!!

 

Zo zijn er glazen Veranda daken, polycarbonaat Veranda daken en bestaat er een Veranda Pergolasysteem dat uitrolbaar is.

 

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen veranda? Heerlijk in de koele schaduw tijdens de warme zomerdagen? Of juist beschut uit de regen in het voorjaar of najaar? Met een veranda van Fikkert geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s gemaakt van hoogwaardige materialen. Een veranda geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen.

Iedere veranda is weer anders. Gelukkig hebben wij bij Fikkert een enorm groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom  dan kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld zodat u direct een goed beeld krijgt van de diverse stijlen en materialen.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. Van aluminium, oprolbaar,  met dichte, open of glazen wanden. Het kan allemaal!!!