Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Screens

Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. De invloed van screen op de gevelstructuur is vrijwel minimaal en de funtionaliteit is uitzonderlijk.

Het speciale glasveldoek filtert het zonlicht voor 85%. Kenmerk van dit doek is, dat er overdag geen inkijk naar binnen is maar wel zicht naar buiten. De glasvezelcollectie is verkrijgbaar in prachtige kleuren. Ook is het mogelijk om diverse modieuse trendy digitaal gedrukte dessins en teksten in meerdere kleurpatronen te creëren op het glasvezeldoek.

Kortom screens bieden vele mogelijkheden. Naast het gewone screen kunt u ook kiezen voor het RITS / ZIP sreen. Het zogenaamde ritsscreen heeft geen lichtkier tussen doek en geleider en is windvast op elke hoogte.

 

 

 • LUXAFLEX® BEAUFORT® 100 / 125 / VERDUISTEREND

  LUXAFLEX® BEAUFORT® 100 / 125 / VERDUISTEREND

  De Luxaflex® Beaufort® Screen 100-125 is compact, sterk en uitstekend bestand tegen harde wind door de speciale ritssluiting aan het glasvezeldoek.Men kan de zonwering dus veilig en vaak gebruiken, ook als het wat harder waait.Hinderlijke lichtinval wordt voorkomen omdat zijdelingse lichtspleten ontbreken.

   

  BEAUFORT®  100                                 

  Maximale breedte van 410 cm met 1 doek         

  Maximale hoogte van 350 cm 

  Maximale oppervlakte 10m2                                  

   

  BEAUFORT® 125

  Maximale breedte van 430 cm met 1 doek

  Maximale hoogte van 500 cm

  Maximale oppervlakte 15m2

   

  LUXAFLEX® BEAUFORT® Screen 100 / 125 kan ook in verduisterende uitvoering.Deze BEAUFORT® biedt een vrijwel 100% verduistering en is daarom zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld een slaapkamer of thuisbioscoop. Voorzien van hoogwaardig Soltis B92 verduisteringsdoek in meerdere kleuren leverbaar.

   

  Maximale breedte als boven vermeld

  Maximale hoogte als boven vermeld

  Maximale oppervlakte als boven vermeld

 • LUXAFLEX® BASIC SCREEN V95

  LUXAFLEX® BASIC SCREEN V95

  Strakke en compacte vormgeving. Bij uitstek geschikt voor hogere en bredere ramen. Een ruime keuze uit diverse bedieningsystemen.

   

  Maximale breedte van 400 cm met 1 doek

  Koppelbaar tot maximale breedte 800 cm met 2 doeken (breedte > 800 cm op aanvraag)

  Maximale hoogte van 300 cm 

 • LUXAFLEX® BASIC SCREEN V80

  LUXAFLEX® BASIC SCREEN V80

  Onopvallend door de strakke en compacte vormgeving waarbij keuze uit een rechte of afgeschuinde voorkap.

  Een ruime keuze uit diverse bedieningsystemen.

   

  Maximale breedte van 350 cm met 1 doek

  Koppelbaar tot maximale breedte 700 cm met 2 doeken (breedte > 700 cm op aanvraag)

  Maximale hoogte van 280 cm 

 • SUNCIRCLE WINDVASTE SCREEN

  SUNCIRCLE WINDVASTE SCREEN

  LX55 RITSSCREEN

  Een screen dat zonlicht en warmte op een elegante en doeltreffende manier filtert. Onder de naam LX55 komen eigentijds design en stijlvolle kwaliteit samen in een chique look en een onverwoestbare constructie.

  Design
  Het ontwerp van de Lumenguard® LX55 screen vormt in elk opzicht een meerwaarde voor uw woning. Daarbij is gelet op de kleinste details. Van de aluminium stops onderaan het scherm tot het volstrekt onzichtbare bevestigingsmateriaal. Elegant detail vormt bovendien de onzichtbare sealnaad, die is weggewerkt in de onderlat.

  Gemak

  De screen is met een druk op de knop te bedienen: zonlicht en warmte worden buitengesloten om verruild te worden voor aangename schaduw en koelte. Door toepassing van een asymmetrische as in de screen wordt het screendoek bovendien zonder enige rimpeling uitgerold.

 • MARKILUX 760 / 860 WINDVASTE SCREEN

  MARKILUX 760 / 860 WINDVASTE SCREEN

  Een speciaal ontwikkelt treksysteem van "elastische banden" zorgt voor een strak gespannen doek.Het "vario tegendruk treksysteem" kent een garantie t/m beaufort 6.  

  De uitvoering van de cassette is er in recht type Markilux 760 en rond type Markilux 860. Dit systeem is voorzien van SUNVAS, SUNSILK of TRANSOLAIR doek. Het aluminium is standaard gemoffeld in 3 ralkleuren en kan op elk gewenste ralkleur gemoffeld worden. Markilux 760 / 860 is te bedienen met een draaistang van buiten of electrisch d.m.v. schakelaar of afstandbediening van binnen. 

 • FIKKERT SCREEN

  FIKKERT SCREEN

  Een screen is een vlakhangende zonwering. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden. 
  Een screens is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor grote kantoor gebouwen.
  De maatvoering van de kast bepaald het type, zo is er de screen 75, 85 en 95 mm.
  Kast & zijgeleiders

  De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten De kast is leverbaar in maat 75, 85 en 95 deze uitvoeringen zijn leverbaar in een rechthoekige en in een vierkante versie.

  De 85 is ook leverbaar in een half ronde versie. De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. 
  De kast en zijgeleiders zijn vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium.
  Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.
  Bediening

  De screen kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger zowel binnen als buiten. Of doormiddel van een elektrische bediening.
  Zon-/windmeter

  Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt de screen nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de screen automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.
  Kleuren

  De kasten zijn standaard uit voorraad leverbaar in negen verschillende kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), RAL 8019 (bruin), geanodiseerd (zilverkleur), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 5011 (donkerblauw), RAL 6009 (donkergroen) RAL 1015 (ivoor) en RAL 9006 (grijs metallic).
  Screendoek

  U kunt kiezen tussen 2 typen screendoek.
  Het Helio glasvezel doek en Soltis doek. Beide typen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Meer informatie kunt u vinden op deze site onder "Doek".

  Alle voordelen op een rijtje- Screens vallen direct voor het raam. - Screens zijn onopvallend.- Screens filteren direct invallend licht- Screens reguleren 80% van de warmte - Screens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zoninval. - Doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd. - Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten - Screens zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken

 • FIKKERT WINDVASTE SCREEN

  FIKKERT WINDVASTE SCREEN

  Het windvaste screen van Fikkert zonwering is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een doekgeleidingssysteem met rits zit. Dit maakt de screen in elke stand windvast tot windkracht 8. Omdat het doek gefixeerd wordt in de geleiders, is het screen in neergelaten toestand zelfs insectenwerend.

   

  Standaard is het screen leverbaar in geanodisserd aluminium, crèmewit (Ral-9001), wit (Ral-9010), antraciet (Ral-7016) en antraciet structuurlak. De screenkast grote 85, 95 of 105 (afhankelijk van de hoogte) standaard afgeschuind 45° met lip. Dit FIKKERT windvaste screen wordt bediend met een SOMFY motor, en u heeft een ruime doekkeuze uit de gehele glasvezelcollectie.