Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Gordijn Jaloezieen

 • ALUMINIUM LAMELLEN VAN 50/70/89 MM

  ALUMINIUM LAMELLEN VAN 50/70/89 MM

  Een echte klassieker. Beschikbaar in een mooie en zéér uitgebreide reeks kleuren, dessins, texturen en perforatiepatronen. Praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden, zowel thuis als op kantoor.

 • KUNSTSTOF LAMELLEN VAN 52/70/89/127 MM

  KUNSTSTOF LAMELLEN VAN 52/70/89/127 MM

  Creëer een moderne en geraffineerde look. Verkrijgbaar in prachtige eigentijdse kleuren en designs, met of zonder een unieke reeks perforatiepatronen. DezePVC lamellen zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes.

 • STOFFEN LAMELLEN 89/127 MM

  STOFFEN LAMELLEN 89/127 MM

  Voor een natuurlijke en rustieke sfeer in huis kunt u kiezen voor onze sfeervolle stoffen lamellen. Gebaseerd op natuurlijke materialen, bieden stoffen lamellen een prachtige subtiele look en optimale controle over licht en privacy.

 • PANELEN 250 MM

  PANELEN 250 MM

  Luxaflex® 250mm Panels combineren de functionaliteit van verticale jaloezieën met de warme, prachtige en moderne uitstraling van paneelgordijnen. De ideale oplossing voor grote ramen en optimaal zicht naar buiten.

 • EIGENTIJDSE COLLECTIE

  EIGENTIJDSE COLLECTIE

  Luxaflex® biedt een eindeloos scala aan kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties. Aangevuld met aluminium en PVC lamellen biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden.

 • SFEERVOLLE STOFFEN

  SFEERVOLLE STOFFEN

  De stoffencollectie biedt diverse lamelbreedtes in prachtige kleuren, transparanties en structuren. In iedere kamer kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken. Er zijn ook stoffen behandeld met Topar®, een kleurloze zon- en warmtewerende coating die tot 68% van het zonlicht kan reflecteren en DustBlock®, een eenvoudig te reinigen vocht- en vuilwerende stofbehandeling.

 • MODERN ALUMINIUM

  MODERN ALUMINIUM

  Deze sfeervolle en moderne collectie bestaat uit een ruime keuze hoogwaardig gerecycled aluminium in prachtige kleuren, zilver- en metaaltinten of dessinprints. Kenmerkend zijn o.a. de selectie lamellen van geborsteld aluminium met een zachte veloursachtige finish en de unieke perforatiepatronen. Door te spelen met licht en reflectie krijgt de ruimte een warme gloed van natuurlijk licht.

 • PRACTISCH PVC

  PRACTISCH PVC

  Speel met licht. PVC lamellen zijn beschikbaar in diverse mooie prints, een unieke S-vormige lamel, en een uitgebreide keuze in bijzondere kleuren en perforatiepatronen. Deze anti- bacteriële lamellen zijn zeer geschikt voor ruimtes in de horeca en gezondheidszorg.

 • DUURZAME OPLOSSINGEN

  DUURZAME OPLOSSINGEN

  Om de kwaliteit van onze producten te garanderen zijn bijna alle stoffen lamellen gecertificeerd door OEKO-TEX® 100 en/of GREENGUARD, wat wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. We bieden ook door Cradle to Cradle gecertificeerde Greenscreen® stoffen bestaande uit herbruikbaar PVC-vrij materiaal. Zo bent u ervan verzekerd dat onze producten op een verantwoorde wijze worden gemaakt en bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

 • DECORATIEVE BALEINEN

  DECORATIEVE BALEINEN

  Geef uw 250 mm panelen extra karakter met houten of aluminium baleinen. U hebt keuze uit 6 exclusieve baleinen van 50mm voor eigentijdse uitstraling.

 • SPELEN MET KLEUREN

  SPELEN MET KLEUREN

  Een opvallend en speels effect creëert u door het combineren van stoffen in één verticale jaloezie. U kunt een uni stof prachtig aan laten sluiten op een dessin stof in dezelfde kleurstelling, of juist contrasterende kleuren kiezen.

 • GEPERFOREERDE LAMELLEN

  GEPERFOREERDE LAMELLEN

  Geperforeerde lamellen filteren het felle daglicht zodat het prachtig diffuus uw kamer verlicht. Wilt u het daglicht in huis behouden, maar schittering tegen gaan? Dan is dit een ideale oplossing.

 • ELEKTRISCHE BEDIENING

  ELEKTRISCHE BEDIENING

  Elektrische zonwering biedt u optimaal comfort en gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop kunt u uw zonwering moeiteloos openen, sluiten en kantelen. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.