Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Dakraamproducten

Luxaflex® Dakraamproducten zijn de perfecte oplossing voor elk dakraam, ongeacht het merk, formaat of model.

 

De volgende producten zijn verkrijgbaar in dakraamproduct:

Duette Shades,

Rolgordijnen,

Plissé Shades,

Horizontale Jaloezieën.

 

Voor een perfect wooncomfort en slaapcomfort zijn alle dakraamproducten uitgerust met zijgeleiding ( Perfect Fit ). Deze passen precies op het kozijn, zodat het product altijd perfect recht hangt. Er kan op geen enkele manier zonlicht door de kieren schijnen.

 • JALOUZIEEN

  JALOUZIEEN

  Voor horizontale jaloezieën is optioneel een volledig geïntegreerd Frontfix-systeem verkrijgbaar – perfect voor dak, draai-kiepramen. Voor andere schuiframen of -deuren is er ook zijgeleiding verkrijgbaar.

   

   

   


 • ROLGORDIJNEN

  ROLGORDIJNEN

  Luxaflex® Rolgordijnen passen perfect op ieder type dakraam, zijn gemakkelijk te bedienen en bieden uitstekende warmte- en zonwering.

   

 • PLISSÉ

  PLISSÉ

  Met onze optionele zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u dat er aan de zijranden een lichtspleet ontstaat. Het ranke Plissé-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. dak-, draai-kiepramen en schuif- en draaideuren.

   


 • DUETTE

  DUETTE

  Met de optie zijgeleiding worden uw Duette® Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u lichtspleten aan de zijkant.

   

  Het ranke Duette®-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. dak-, draai-kiepramen en schuif- en draaideuren.