Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Veranda's

Veranda's de unieke oplossing voor Outdoor Living!!!

Voor een goed buitenleven hebt u niet veel meer nodig dan een huis met een terras én een permanente of oprolbare veranda. De oplossing voor iedereen die naar keuze van zon en schaduw wil kunnen genieten!!

 

Zo zijn er glazen Veranda daken, polycarbonaat Veranda daken en bestaat er een Veranda Pergolasysteem dat uitrolbaar is.

 

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen veranda? Heerlijk in de koele schaduw tijdens de warme zomerdagen? Of juist beschut uit de regen in het voorjaar of najaar? Met een veranda van Fikkert geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s gemaakt van hoogwaardige materialen. Een veranda geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen.

Iedere veranda is weer anders. Gelukkig hebben wij bij Fikkert een enorm groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom  dan kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld zodat u direct een goed beeld krijgt van de diverse stijlen en materialen.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. Van aluminium, oprolbaar,  met dichte, open of glazen wanden. Het kan allemaal!!! 

 • RIVA

  RIVA

  Met een Verano RIVA terrasoverkapping kunt u langer profiteren van uw tuin met het comfort van binnen. Het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven in een aangenaam klimaat.


  Profielkleuren

  Het aluminium design met gelaagd glas en asymmetrische palen geven de terraskamer een duurzame en mooi afgewerkte uitstraling.

  De Casa is standaard te verkrijgen in ivoor, RAL 9016 en antraciet structuur.


  Verkrijgbaar in twee stijlen:

  Hoogwaardige afwerking

  Stevige en stijlvolle constructie

 • CAPELLA

  CAPELLA

  Terrasoverkapping Capella


  Net geen hoog zomer of net iets te fris?

  Met de terrasoverkappingen van het merk SunJoy kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

   
  De solide constructie van onze terrasoverkap­pingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

   
  De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.


  Kleuren

  De terrasoverkapping Capella is verkrijbaar in de volgende kleuren:

  - wit (RAL 9010)

  - crème/wit (RAL 9001)

  - structuurlak antraciet (RAL 7016)

   

  In overleg met Fikkert Zonwering totaal zijn andere kleuren mogelijk.


  Variabele hoek

  De variabele hoek van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.


  Uitstraling

  De Capella wordt afgewerkt met een sierlijst. U heeft hierbij de keuze uit een afgerond en een victoriaans profiel.
  De regenwaterafvoer wordt afgedekt met de sierlijst en loopt door de staanders naar beneden.


  Verlichting

  De Capella terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met een verlichtingsset. De halogeen- of ledspotjes worden hierbij geïntegreerd in de liggers van de dakplaten. Naar wens kan deze uitgevoerd worden met een dimmer. 


  Vraag Fikkert Zonwering Totaal naar de mogelijkheden.

 • CASTOR

  CASTOR

  Terrasoverkapping CASTOR

   

  Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkappingen van het merk SunJoy kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

   
  De solide constructie van onze terrasoverkap­pingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

   
  De terrasoverkapping Castor is stijlvol, budgetvriendelijk en kan alleen met polycarbonaat worden geleverd. Als u een overkapping zoekt die is voorzien van glas, kies dan voor onze terrasoverkapping Capella. 

   

  Kleuren

  De terrasoverkapping Castor is verkrijbaar in de volgende kleuren:

  - crème/wit (RAL 9001)

  - structuurlak antraciet (RAL 7016)

  - structuurlak Sepia bruin 


  In overleg met Fikkert Zonwering totaal zijn andere kleuren mogelijk.


  Variabele hoek

  De variabele hoek van 6 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid.


  Uitstraling

  De Castor heeft een afgerond gootprofiel.
  De regenwaterafvoer wordt afgedekt met de sierlijst en loopt door de staanders naar beneden.

   

  Verlichting

  De Castor terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met een verlichtingsset. De halogeen- of ledspotjes worden hierbij geïntegreerd in de liggers van de dakplaten.Naar wens kan deze uitgevoerd worden met een dimmer. 


  Vraag Fikkert Zonwering totaal naar de mogelijkheden.

 • ALGARVE

  ALGARVE

  De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150° roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst.

   
  In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak bij een normale regenbui. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater naar de kolommen afgevoerd.


  Door zijn elegante, lichte vormgeving en beschikbaarheid in alle RAL kleuren, past de Algarve® bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek of modern.

 • LAGUNE

  LAGUNE

  Deze terrasoverkapping is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Door dit innovatief product is het mogelijk om, met een maximum aan comfort, bijna het ganse jaar door van uw tuin te genieten of op het terras van uw favoriete horecazaak te verpozen.

 • CAMARGUE

  CAMARGUE

  Dit is een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia schuifpanelen of een combinatie hiervan. 

  Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het waterdicht bij een normale regenbui. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

 • GARDA

  GARDA

  Uitgebreid design model
  Terrasoverkapping Garda is een uitgebreid, design model. De stijlvolle uitstraling, sterke materialen en de moderne vormgeving maken de Garda terrasoverkapping uniek. De Garda terrasoverkapping zorgt altijd voor beschutting, comfort en een prettige sfeer! Uitgebreid design model

  Praktische eigenschappen
  De Garda terrasoverkapping kan uitgevoerd worden in gelaagd glas 5.5.2 of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. De Garda terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren. 

  Speciaal op maat
  De Garda is niet verkrijgbaar als doe-het-zelf pakket maar wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

  Uitbreidingsopties
  Breid uw Garda terrasoverkapping uit met de luxe uitbreidingsopties: sfeervolle verlichting, extra zonwering en/of glaswanden. De Garda terrasoverkapping biedt optimale bescherming tegen UV-straling, hitte, wind en regen. 

  Veiligheid voorop
  De Garda terrasoverkapping is veilig en betrouwbaar. Alle terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering. De CE-markering toont aan dat ons productieproces voldoet aan strenge Europese kwaliteitseisen.